09-03-06

 The beginning is a very delicate time...

Tzadaaaaaaaaaaaammm, hier is ie dan, de nieuwste boreling in de grote blogwereld, ontsproten aan het brein van een kleine mens in deze wonderlijke wereld. een klein iets voor de Verenigde Staten der Bloggers, maar voor een Peter zoals ik toch een spannend moment ;o)

 

Waar deze reis heen zal leiden, weet ik op dit moment zelf nog niet. Noch weet ik waar ik de tijd zal halen om op regelmatige basis hier de dingen te ventileren die me irriteren, charmeren, vrolijk maken, verdrietig maken of dingen die me gewoonweg raken, om welke reden dan ook...Gewoon, omdat ze zich in Peter's Wonderland bevinden...

Daarom ook dat uw feedback met zeer veel dank aanvaard zal worden. Ik beloof u op mijn blote kniekens dat ik er constructief mee zal omspringen ;o))

En hup, voor je't weet is je eerste 'post' een feit, zomaar, daar...opeens.

 

Mag ik u bijgevolg welkom heten op en in Peter's Wonderland en hopen dat uw verblijf hier, hoe kort of hoe lang het ook moge wezen, een beetje aangenaam zal zijn? En als ik d an toch nog één ding mag hopen, dan is het wel u hier weer spoedig te treffen wanneer er weer belangrijke of onbelangrijke dingen gebeuren in deze razend wonderbaarlijke grotemensenwereld... ;o)

19:14 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.