09-03-06

Bekeken vanonder een microscoop...

Hmmmmm, tijd dat ik mezelf even onder de microscoop leg, me dunkt...Wie is toch die Peter die in die wonderlijke wereld leeft?

Wel, hij werd geboren in het gezegende jaar 1975, toen de zomer zich nog moest aankondigen. Hij was zes weken te vroeg, met bijna fatale gevolgen, maar de medische wereld sleurde hem erdoor. De gewone wereld moet nog altijd met die gevolgen leven ;o)

Aangezien 'hij' eigenlijk 'ik' is (of ben), kan ik nu beter overnemen en verder vertellen...Ik bracht m'n jeugd door in Turnhout, en ging op m'n achttiende Germaanse doen in Brussel. Na mijn twee kandidaturen hield ik het er voor bekeken en besloot Diergeneeskunde te gaan studeren. (vraag me niet waarom, en als je het wel vraagt; gewoon...ik kon niet kiezen, ik wou alles doen wat me interesseerde). Ging in Gent wonen, waar ik nog altijd woon.

Sinds dit academiejaar studeer ik ook nog Rechten aan de VUB, en ik moet zeggen, het is echt lood-en loodzwaar, werk en studie combineren...Misschien daarom dat deze blog wel zo'n fijne afwisseling is. Eigenlijk hoop ik zo snel mogelijk naar Brussel te kunnen verhuizen, om mezelf tijd te besparen (reizen met de trein IS altijd avontuurlijk, maar ook tijdrovend, dat zal ik velen onder jullie niet hoeven te vertellen).

Daarbuiten, vier bijzonder grote liefdes:

Allereerst: mijn wonderlijk lief, we zijn nog niet lang samen, dus veel kan ik over haar nog niet vertellen ;o))

Schermen: de fijnste sport die er bestaat, in mijn visie dan toch...

Muziek: zonder muziek was deze wereld absoluut niet Wonderland, een leven zonder muziek is als leven zonder zuurstof...hoogst onaangenaam en simpelweg onmogelijk!

Reizen: oftewel andere wondere plekken aandoen, zodat Peter's Wonderland altijd groter wordt...

Mag dat voorlopig volstaan als introductie? :o) De andere aspecten van mijn leven zullen wel op een meer 'subtiele' manier duidelijk worden in the near future...of u dat nu wil of niet ;o)

23:49 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

&&&& veel plezier hier en succes.
groetjes

Gepost door: dingske | 10-03-06

Bedankt voor..... je weder bezoekje.
Zo nu weten we weer wat meer over jou.
Nog veel plezier en tot blogs...
Liefs Ingeborg
ps: het is muchas gracias :-)))) spaanse les doet toch nog iets af dan. :-)))

Gepost door: Ingeborg | 10-03-06

De commentaren zijn gesloten.