10-03-06

Al denkend rijk worden...

Niet dat het mijn ultieme ambitie is om slapend rijk te worden, maar ik heb toch een manier ontdekt die ervoor zorgt dat er bijna nèt dat gebeurt. Ik zal me nader verklaren.

Ik ben gezegend met een vriendin die alles wil weten...dat komt goed uit, ik ben namelijk ook zo. Ik was vroeger waarschijnlijk de ellendige hummel die niet kon stoppen met vragen 'Waarom..?' of 'Hoe komt het dat...?', u kent dat soort vragen wel....

Nu, telkens mijn vriendin en ik praten en ik even in gedachten verzink, werpt ze me een penny toe, niet zomaar omdat ze dat gezien heeft op een documentaire, of omdat mensen dat ook doen wanneer ze in de buurt van de Trevi-fontein komen (ik ben immers geen fontein ;o), maar gewoon, dankzij de uitspraak; 'A penny for your thougts'.

Toegegeven, ik werp haar soms ook wel's een penny toe, maar ik krijg een veelvoud aan pennies terug hoor...Al denkend rijk worden, wie had dat ooit kunnen denken...Ik alvast niet...

En nu...a penny for your thougts, beste lezer ;o)) (het zullen er niet zo veel zijn, dus de kans dat ik me hiermee het armenhuis in doe belanden is een berekend risico ;o))

groetjes, en maak er nog een fijne vrijdagavond van!!

18:51 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.