10-03-06

Het eind van de week dient zich aan...m.a.w ...het weekend!! Joy!!!

Goeiemorgen, freaky darlings,
Het is vrijdag, wat impliceert dat het weekend vol ongeduld op de deur van de voorbij week aan het bonken is...niet subtiel, maar met al haar overredingskracht. Daarom, aan elk van u een fijn weekend gewenst!!!
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet nieuwsgierig ben naar de plannen van mijn bloggende medemens (lees: u mag het mij altijd laten weten ;o), maar ik zal voor u een tipje oplichten van mijn weekendssluier.
Ik heb namelijk afgsproken met mijn wonderbaarlijk lief. De jongedame die mijn hart sneller doet slaan gewoon door aan haar te denken. Nu zie ik u al denken 'Ow pe-lease...weer meer melige rotzooi!!', maar dat maakt me niet uit....ik zie haar graag, en dat is een feit dat iedereen mag weten!
Vannacht slecht geslapen, zoals verwacht...geen Scarlett Johansson deze keer...nouja, men moet natuurlijk niet altijd onmiddellijk meer willen dan je verdient...
Freaky darlings, Peter in wonderland heeft uw hulp nodig: er is mij namelijk ter ore gekomen dat mijn blogje door allerlei combinaties van kleuren nogal 'onleesbaar' is...Dus uw bereidwillige mening daaromtrent zou mij ten hoogste plezieren (en God weet dat ik zo'n plezierbeest ben ;o))
Afijn, genoeg zo voor een vrijdagmorgen, dacht ik zo...maarrrr, niet zonder de belofte spoedig weer tekeren...
 
Nog een fijne dag, freaky darlings...en tot schrijfs!
 

10:51 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

** Succes met je nieuwe blogje! en hartelijk welkom in blogland!

Gepost door: Lizy | 10-03-06

De commentaren zijn gesloten.