11-03-06

Laten we het eens hebben over...

Zeepaardjes..Jawel, die kleine ruiters van de zee waar we hoe langer hoe meer zuinig op moeten zijn. Hiernaast ziet u zo'n exemplaar...En zoals u kan zien is het diertje niet groot (onderste foto) en lijkt het wel op een koraaltakje. Mooi toch, niet?

Waarom vertel ik u dit? Wel, u moet weten dat ik enige tijd geleden, van een persoon die mij zeer dierbaar is, een zeepaardje kreeg. Als kleine jongen was ik reeds mateloos gefascineerd door dieren, planten, zee, lucht, etc...Zeepaardjes echter, kende ik alleen vanuit boeken.

Tot dus enkele weken geleden...ik kreeg een verrassing, en jawel, (anders heeft dit onderwerp totaal geen zin ;o), het was een zeepaardje!!

Hold your horses, voor u GAIA gaat verwittigen en op m'n dak sturen. Het betrof hier wel degelijk een dood exemplaar, meerbepaald een exemplaar dat al een jaar of vijftig jaar in de eeuwige zeepaardenweilanden vertoeft, en daar ongetwijfeld gelukkig is.

Ik kreeg het cadeau, en het had behoord tot iemand die heel dierbaar was voor mijn vriendin. Daarom dat het dat gegeven op zich ook zo speciaal maakte. Zeepaardjes, het blijft iets vreemd, qua esthetiek niks op aan te merken, en voor wie gelooft in al die Chinese mumbo-jumbo, waarschijnlijk nog potentieverhogend ook! Maar dat is niet wat ik met mijn zeepaardje ga doen....nee, dat krijgt een mooi plaatsje tussen al mijn andere memorabilia (niet dat dat er zoveel zijn, want dat hoort niet in Peter's Wonderland, maar af en toe moet men nu eenmaal een uitzondering maken).

Lang leve de zeepaardjes!!!

 

 

11:21 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Natuurlijk..... mag je altijd binnenspringen voor een vraag....
Of ik ze kan beantwoorden..... "that's the question!":-))
Veel geluk met je zeepaardje en tot...
Liefs Ingeborg

Gepost door: Ingeborg | 11-03-06

Ja, ik weer!! Ga eens kijken op mijn site, want je hebt een extra(speciaal) linkje gekregen.
Zo krijg je wat meer bezoekers. :-))

Nog een leuke avond,
Liefs Ingeborg

Gepost door: Ingeborg | 11-03-06

De commentaren zijn gesloten.