11-03-06

Oh, what a beautiful morning...

Qua 'Von Trapp'-gehalte mocht dit volstaan, denk ik, dus laat ik maar gauw overgaan tot de orde van de dag, kwestie van die beautiful morning niet te veel te laten vergallen door gedachten aan Julie Andrews en haar kleine nestje adders...

Zaterdag dus, en het is halfnegen...hmmm...nog maar's een bevestiging dat ik nooit een langslaper ben geweest en het ook nooit zal zijn. Al moet ik toegeven dat de verleiding vandaag wel héél groot is....'Waarom?' hoor ik u al denken...nou...daar vertel ik misschien nog wel's iets over....ooit...someday....u weet wel ;o)

Voor elk van u, freaky darlings, een fijne zaterdag dus!! Geniet ervan, want hij (of is het een zij) zal over zijn voor u het beseft. (Ik heb de neiging om goeie dingen met een 'zij' te associëren, en eerder foute dingen met een 'hij'. Ok, ik zal hiervoor eeuwig in de taalkundige hel branden, but I don't give a toss...(zei hij stoer :o)).

Wat doet Peter om een zaterdag in zijn Wonderland? Goeie vraag, ware het niet dat het u waarschijnlijk geen barst kan schelen...Laten we als appetizer maar beginnen met de dingen waar we tijdens de week niet aan toe komen, namelijk het winkelen naar dagdagelijkse produkten...of daar winkelen naar een minder dagdagelijks produkt bij zit, dat zullen we nog wel zien :o)

Hetgeen waar ik echter het meest naar uitkijk, is vanavond, omdat ik een fijne avond gepland heb met mijn allerliefste schat...een avond waar we beiden lang naar hebben uitgekeken (nee, wees gerust, er zal niets dramatisch gebeuren, het is immers geen film ;o))

Tussen die twee (dat winkelen en dat gezellig avondje), ga ik me bezighouden met wat werk voor de unief, wat betekent opzoeken, opzoeken en nog's opzoeken...Een geluk dat ik graag dingen opzoek ;o))

U ziet het al...de dag zal weer wonderbaarlijk snel om zijn in Peter's Wonderand, maar..was het ooit anders????

Een fijne dag, freaky darlings, dat wens ik u vanuit heel mijn vege lijf toe...een fijne dag, geniet ervan!!

08:42 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.