15-03-06

Eye-reflection

De nacht, de afspraak en de daarbij horende mijeringen van vandaag. Vandaag hou ik het kort, als u het niet erg vindt, het was een dag die meer dan bewogen genoeg was en het belangrijkste staat immers hieronder reeds vermeld. Ik wil gewoon van de gelegenheid gebruik maken om enkele mensen in deze bloggemeenschap héél erg te danken voor hun steun, sympathie en medeleven. Het gaf namelijk dat extra zetje om de moed toch niet op te geven.

Dus, Abnormalia, Ingeborg, Klaverke, Lizy, u weze bij deze (onbedoeld rijm, gebeurt wel vaker, niet op letten ;o)) opgenomen in mijn grote D.A.N.K. U - lijst (een soort zwarte lijst, maar dan anders ;o)), met mensen die ik met plezier drie kussen op de wang zou geven!

Vreemd toch, dat iemand die hier (en met 'hier' bedoel ik dan deze blogcommunity) nog maar enkele dagen is, toch reeds zulke warme ontvangst krijgt...Het was een goed idee hier te komen (voor mij dan toch ;o))...

Take care, freaky darlings, en wees voorzichtig daarbuiten!

Groetjes, en tot schrijfs,

Peter,xxx

23:56 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik heb de weg naar wonderland terug gevonden! en blijkbaar is het niet het enige goede nieuws voor mij,
alles is blijnkbaar toch nog min of meer op zijn pootjes terecht gekomen!
haal die champagne al maar boven zou ik zo zeggen!!
(of zou een vitaminevol appeltje meer aangewezen zijn?:o) )

Gepost door: Prieeltje | 16-03-06

ik geef je een dikke knuffel en drie dikke zoenen terug peter ... maar ik kom graag naar je toe en hoef daarvoor eigenlijk geen dank je wel , maar het is wel leuk natuurlijk om dit te lezen , en daaom krijg jij dan weer een dank je wel van mijgewoon omdat jij er bent ... :-)))
groetjes, ikke.

Gepost door: klaverke | 16-03-06

Ben blij dat het allemaal goed verlopen is!

Gepost door: Tinkerbell | 16-03-06

De commentaren zijn gesloten.