25-03-06

Eye-reflection...ofte 'Lekkers van Dekkers'

Dag lieve lezer, kent u Marlies Dekkers? Deze Nederlandse lingerieontwerpster maakt bijzonder fijne dingen, dingen die wij als mannen liefst zo snel mogelijk willen uittrekken om ons aan één of ander liefdesspel over te geven (bij een vrouw dan, of u als man uw eigen ondergoed ook liefst zo snel mogelijk uittrekt hoef en WIL ik niet eens weten ;o) Marlies Dekkers dus...ik mag zeggen dat ze grappige ontwerpen maakt, want ik heb dat namelijk al euhmmm, aan den lijve ondervonden...nuja...het lieve lijf van mijn vriendin, want die blijkt wel eens een Marlies-setje te dragen.
En ikzelf? Goh, ik ben niet het type dat de mannelijke tegenhanger van deze supervrouwelijke lingerie sterk volgt, laat staan draagt. Ik weet ook niet of ik er wel mee zou staan. Moet ik misschien 's aan de vriendin vragen. Zij staat er in ieder geval 'wonderlijk goed' mee. ('wondergoed' IS een mooie woordspeling, maar het is niet de mijne dus ik ga er hier niet mee lopen pronken.) Méér Marlies dus!! Lekkers van Dekkers!! En dat zijn nu echt niet zomaar loze roepjes, maar eerder een oproep aan het lief: 'Meer Marlies!!' ;o))) (ze zal wel weten wat ik bedoel)
Nu ik er zo over nadenk, lingerie is wel een heel interessant en intrigerend onderwerp om over te schrijven, zo losjes uit de pols. Een dikke D.A.N.K. U. aan Marlies Dekkers, en -waarom ook niet- aan 'La Fille d'O', want zij is ook zo'n ontwerpster van zinneprikkelende, tot de verbeelding sprekende 'unmmmmmentionables' zoals ze het dan zelf noemt. Dingen die aangenaam (denk ik :o)) zitten 'under where' en 'under what'. Ik weet niet of mijn lieveling iets van la fille d'o in haar nighties-collectie heeft zitten, iets dat ik mateloos kan bewonderen en daarna met alle plezier kan uittrekken :o) Ook weer iets om uit te zoeken. U ziet, ik kies mijn doelen met zorg :o) Ik denk dat ik maar 's met wat veldwerk zal beginnen... ;o)
U hoort spoedig van mij weer! Daar kan u op rekenen!
Slaaplekker iedereen, met of zonder ondergoed van Dekkers & Ornelis...(dat doet me opeens denken: la fille d'o ->la fille d'ornelis -> eigenlijk zitten dus achter die twee wulpse ontwerpsters gewoon die schalkse gasten van een Dekkers & Ornelis...of zoek ik het in mijn samenzweringstheorie weer veel te ver? ;o))) Afijn, een heerlijke nacht aan iedereen, freaky darlings, met....of zonder........
 

P.S.: Mtr. Witch, bemerkt u het minder obscure stel ogen dat hierboven mijn reflection vergezeld? Nee, op uw knieën vallen hoeft echt niet ;o)) En dat 'Waaaauw' roepen...nou....u weet wel......;o))) Nee, serieus, ik zie in mijn kristallen piramide dat ik mijn rollende kijkers binnenkort toch nog wel's van het dunne laagje stof ga halen..zo af en toe, simpelweg omdat ik het niet kan laten, en om u een beetje te pesten natuurlijk, zo zijn we wel!!!! ;o))

 

Nog meer P.S: het feit dat mijn vorige post over 'cleavage' ging, dat woord dat u ontdertussen ongetwijfeld kent, en waar u van de zomer weer hard op gaat letten (zeker als man ;o)), en het feit dat deze post over nogal tot de verbeelding sprekende lingerie gaat, is gehéél toeval hoor,....echt.. ;o)) Dat wou ik u maar even melden...

00:33 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig ik houd het liever simpel, ge zoekt het zoals gewoonlijk véél te ver het zijn gewoonweg suske en wiske, t'kan toch nie anders :-)

Gepost door: wiske | 25-03-06

De commentaren zijn gesloten.