10-04-06

Wonderland is terug open...

Yep, Wonderland is terug geopend. Na een veel te drukke tijd van solliciteren en andere feiten waar u alles over kan lezen in voorbije berichten, is er nu weer een beetje ruimte om deze blog wat up-to-date te houden.

Ik ben dus van werk veranderd; van het ene advocatenkantoor naar het ander, voortaan kan u mij in de Wetstraat terugvinden ;o) 't Was eigenlijk al raak bij de tweede sollicitatie, al wist ik dat toen natuurlijk nog niet...er ging pas een lichtje branden toen ze me meldden dat ze me twee dagen later absoluut terug wilden zien om het team te ontmoeten en om met hen 's van gedachten te wisselen (wat zeer aangenaam was). Ik moet zeggen, ik was onmiddellijk gecharmeerd door dat groepje, 't is altijd fijn terecht te komen tussen mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Allemaal verschillende nationaliteiten bij elkaar, wat normaal is voor een groot internationaal kantoor en dat sprak me ook wel aan, want waar ik nu werk is het voornamelijk Belgisch werk met Belgische klanten. Peter dus vreselijk happy en ik hoop het kantoor ook vanaf twee mei. Ik zeg ook al een hele tijd dat ik van plan ben om naar Brussel te versassen, maar die prijzen daar zijn echt overdreven voor een persoon alleen. Ik heb dus, zoals dat wel vaker gebeurt, een compromis gezocht EN gevonden in Antwerpen...verlies ik niet zo veel tijd mee en zit ik ook in een fijne omgeving, althans, da's wel de bedoeling...(zeker met wat ik op het oog heb en waar ik binnen een uur en een kwartier voor naar het immokantoor ga bellen om 's te vragen of het nog vrij is -> dus als ik weer even beroep mag doen op uw duimen ;o)))

Ik moet ook dringend 's een versnelling hoger schakelen wat m'n taak voor rechtsmethodologie betreft, want die moet half mei af zijn. Maar met een aantal dingen die nu uit m'n hoofd zijn, is er gelukkig weer plaats om me daar met de volle 200% in te smijten :o)

Er valt nog vanalles te vertellen...maar dat komt wel...blogje loopt niet weg, en ik ook niet, dus...

Eerste spannende moment van deze week: maandagochtend negen uur stipt, dan hang ik aan de telefoon om te horen of mijn 'droom' nog vrij is...

Maak er een fijne week van, lieve lezer, en tot soon,

groetjes, P.

 

 

 

07:57 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toi toi toi Ik zal in elk geval voor je duimen, niets zo belangrijk als je job graag doen en s' avonds naar huis gaan naar een omgeving waar je je thuisvoelt tussen vertrouwde mensen , vrienden en familie. Good Luck. :-)

Gepost door: Tinkerbel | 10-04-06

Ik zal zeker...... duimen!!
Ik wens je veel geluk en hoop dat je een mooiere tijd tegemoet gaat.
En......merci, je weet voor wat. ;-)
Liefs Ingeborgx

Gepost door: Ingeborg | 10-04-06

Benieuwd ALleszins: dikke proficiat met je nieuwe job.. Heb via via vernomen op welk kantoor: I am very impressed indeed.

Dus euh, ook de voorwaarde van ed. verlof werd ingewilligd? Zo moet dat hè.

En nu hopen dat je een nestje vindt..

Gepost door: Little Witch | 10-04-06

De commentaren zijn gesloten.