19-09-06

Kelderen...

Ik kan zo voor de vuist weg één goeie reden noemen om fervent liefhebber van ‘Thuis’ te worden. Echter kan ik er veel sneller 10 bedenken die me ervan weerhouden dat te doen…

Die ene reden waarom ik al ‘ns nieuwsgierig bij ‘Thuis’ zou kunnen belanden, is geen slecht functionerende afstandsbediening met een rotkarakter…Neen, deze reden heeft een naam.

Ze heet Lien Van de Kelder en ik leerde haar vanochtend om kwart na negen kennen tijdens het lezen van -verslik u niet- De Juristenkrant…

 

De Juristenkrant is een beetje het Walhalla, de Bijbel en Het Laatste Nieuws onder de’advocatenblaadjes’. Wat doet een -toegegeven- schattig schepsel als Lien Van de Kelder in de Juristenkrant? Nee, ze is (nog) geen advocate…maarrrrrrrrr…ze zit wel in haar tweede licentie, wat haar verdomd dicht brengt bij de mogelijkheid om dat te worden.

Als nog redelijk groen achter de oren zijnde rechtenstudent ben ik wel een beetje jaloers…een beetje maar… Ik moet nog ‘boldly’ gaan waar zij al lang geweest is en het ongeduldig veulen in mij is, euhmmm…nogal…ongeduldig…maar uit een aantal lessen van vroeger heb ik onthouden dat geduld ‘eene skoone deugd’ is, dus zal ik dat dartel paard nog maar wat in bedwang houden…(zolang het geen lome ezel wordt, is het ok wat mij betreft ;o))

 

Als je erop gaat letten, zijn er best wel een aantal BV’s uit, wat we voor het gemak ‘de entertainmentsector’ kunnen noemen, die een rechtendiploma op zak hebben…Bert Kruismans, u weet wel, die grappende snor uit het panel van ‘De Rechtvaardige Rechters’ -geef hem een degen en het is net een moderne d’Artagnan- hup, rechtendiploma…en nu dus binnenkort ook Lien Van de Kelder. Zo steek je nog’s wat op bij het lezen van dat blad…(om de foto’s moet u het echt niet doen, tenzij u per sé een foto van Lien op uw nachttafeltje wil)

 

Als ik nog’s een entertainende BV vind met een rechtendiploma, laat ik het u als de gesmeerde bliksem weten, want zeg nu zelf, voelt u zich nu niet heel wat beter nu u dit volstrekt onnuttig stukje informatie weet???  Ik wens u alvast een heerlijke nachtrust toe, met veel Lien enzo…of veel d’Artagnan, al naargelang wat uw voorkeur is ;o)

 

Groetjes van uw juridische Zorro-to-be,

 

Peter

00:17 Gepost door Yours truly, Peter, still in Wonderland... in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eveline Hoste Je bent Eveline Hoste vergeten... ook al heeft die er vele jaren over gedaan! Ik denk dat Lien een veel betere studente is en zich veel normaler zal gedragen.

Gepost door: a feeling blue girl | 05-02-08

De commentaren zijn gesloten.